Satoshi’nin Eurovision performansına dair bilgiler paylaşıldı
2026 Eurovision’da Moldova’yı temsil edecek olan Satoshi düzenlediği basın toplantısında Eurovision performansı hakkında bilgiler verdi.
Moldova delegasyonu, Satoshi’nin “Viva Moldova!” adlı şarkısı için hazırlanan yenilenmiş sahne performansına dair yeni detayları paylaştı. Yapımcı Roman Burlaca, Satoshi’nin Moldova ulusal finalindeki performansına kıyasla birçok unsurun değiştiğini belirtti:
“Kıyafetleri geliştirdik ve yeniledik. LED ekranlarda kullanılacak görselleri değiştirdik. SFX ve diğer özel efektler gibi yeni sahne unsurları ekledik. Ayrıca özel bir an, bir nevi ‘özet’ (recap) bölümü de olacak; ama bunu siz göreceksiniz, çok fazla sürpriz vermek istemiyorum.”
Satoshi ise Eurovision hazırlık sürecini şu sözlerle anlattı:
“Şu anda yoğun bir şekilde prova yapıyoruz. Aynı zamanda performansımızı analiz etmek için kayıt alıyor ve sahnede uygulayacağımız hareketleri birebir tekrar ediyoruz. Tam anlamıyla bir koreografimiz yok ama belirli sahne duruşlarımız var. Kendimi oldukça hazır hissediyorum; genel olarak her şey planladığımız gibi ilerliyor. Dışarıdan çok olumlu geri dönüşler alıyoruz ve bizim yapmamız gereken tek şey bu enerjiyi sonuna kadar korumak.”
kaynak: TRM